I am glad to hear that you will come tovisit China. You said you are very interested in the Great Wall, one of Chinesecultural relics. Now, I'll give you a brief introduction to it.
The Great Wall is located in the north ofChina. It is about 8,851 kilometers long. In 1987, it was added to the WorldCultural Heritage List. Originally, it was built in the Spring and Autumn andWarring States Periods of China to defend against the attack of enemies.Created by ancient Chinese working people, it is one of the Seven Wonders ofthe World.
在改錯部分,有如下幾點需要注意:第一行中的five-years應改為five-year;第二行中的on 2004應改為in 2004;第二行中的it was 5 years應改為it is 5 years;第三行中的There seems to be應改為seem to be;第四行中的may have been應改為may have,即去掉been;第六行中的remembering應改為remember;第七行中的luck應改為lucky;第八行中的head teacher,is going應在is前加上who;第十行中的arrange應改為arranged;第十一行中的the wonderful應改為a wonderful。
《英語測試報》答案網站
Book 7 Module 5參考答案及部分解析
參考答案
1-5 ACCBB6-10BCACA
11-15 BAACB16-20 CBACA
21-25 ABDDA26-30CBBDA
31-35 CBABD 36-40DCGFA
41-45 DBDCA 46-50BCADB
51-55 CADBA56-60CDCBA
61. where 62.achieving
63. had moved64.a
65. to live 66.Supported
67. boring 68.Apparently
69. it 70. to
短文改錯:
71. ... an amazed African ...
amazed → amazing
72. ... beautiful plant. plant→ plants
73. ... heard about a ... 去掉about
74. ... nearby the waterfall. nearby→ near
75. ... bears even best.best→ better
76. ... bears are swimming ...are → were
77. Our guide told them ...them→ us
78. ... the huge bear ... the→ a
79. ... up to the glasses.glasses→ glass
80. ... face the animal. face后加with
One possible version:
Dear Tom,
I'm glad you are interested in thetraditional festivals of Chinese ethnic minorities, and I'd like to tell yousomething about the Water-Splashing Festival.
It's a traditional festival of the Daipeople celebrated in the middle of April in Yunnan Provinceand lasts three or four days. It's the New Year for the Dai, a festival to sendoff the old and greet the new. People hold various activities to celebrate thisfestival. On the first day, activities include fireworks displays and dragonboat racing. The second day is known as Neuter Day, which belongs to neitherthe old nor the new year. According to custom, people usually stay at home onthis day. The third day falls on New Year's Day. People splash water on eachother to show their best wishes.
Please write and tell me something aboutthe festivals in your country.
Yours,
Li Hua
部分解析
閱讀理解:
第一節:
A篇(健康)
本文是應用文。
《學英語報》答案網站
第4期參考答案及部分解析
[參考答案]
專項技能訓練(4)
1-5 DABBA6-10 ACDDC
11-15 CBBCA16-20 BACDB
閱讀表達:
1. To let his mom see it from her window.
2. She was ill in hospital. / She had acute leukemia.
3. To cheer others as well. / To cheer other residents of the hospital.
4. They were playing in the snow.
5. When her coworker showed it to her. / During a break at work.
Knowingthat you're to buy some Chinese specialties for your parents when you return toAmericaduring your vacation, I'd like to give you some suggestions.
One specialty I recommend isChinese tea, which is becoming more and more popular among foreigners. Drinkingtea has a lot of health benefits. Researchers say a cup of tea a day can helpreduce the risk of developing cancer. In addition, silk products can also be agood choice. As is known, Chinahas been famous for silk products for thousands of years. There are manydifferent kinds of silk products of high quality which are loved by manyforeigners.
Ibelieve your parents will be glad to have such specialties.
Yours,
LiHua
部分解析
閱讀理解:
第一節:
A篇(個人情況)
本文是記敘文。
以上就是學英語報外研高二答案的全部內容,26. C。細節理解題。由第四段中的Senbetsu is the gift ofmoney to a traveler, which is often used to purchase omiyage for the giver可知C項為正確答案。27. B。寫作目的題。作者通過介紹三個日語詞匯(giri, omiyage,senbetsu)向我們講述了夏威夷人的送禮文化,故選B項。內容來源于互聯網,信息真偽需自行辨別。如有侵權請聯系刪除。